In de mix: GLAMGLOW gezichtsreinigers

Skincare is o zo belangrijk en buiten het hydrateren is het reinigen van je huid ook super belangrijk! Vandaag toon ik jullie 2 cleansers van GLAMGLOW, die ik afwisselend gebruik! (En kijk die verpakkingen dan, man!?)

Als eerste de Gentlebubble cleanser (24,95 euro): de tube alleen al maakt me vrolijk ‘s ochtends, maar gelukkig is de reiniger zelf ook heel erg fijn! Zoals de naam al aangeeft, is deze cleanser heel zacht voor de huid en daarom ook perfect voor every day. Ik haal sowieso eerst mijn make-up af met een remover en was mijn gezicht daarna nog eens goed met deze reiniger, al dan niet in combinatie met een gezichtsborstel. Gentlebubble bevat appel-extract, vitamine E en TEAOXI Green Tea Leaf en is bovendien zeep, -SLS en SLES-vrij. Aanbrengen doe je op een vochtig gelaat en met zachte bewegingen werk je de zeep in om de laatste restjes vuil en make-up weg te halen! After: super zacht & clean face đŸ˜‰

Next up is een reiniger die ik zo om de paar dagen gebruik, en momenteel mee onder de douche neem. De Tropical Cleanser (17,95 euro) bevat hele kleine scrubdeeltjes, die je dode huid cellen op een hele zachte manier gaat wegwerken. Omdat scrubben niet dagelijks aan te bevelen is, gebruik ik deze 2 tot 3 keer per week, voor die extra glow tijdens de koude winterdagen. Deze scrub zeep is bovendien geschikt voor alle huidtypes.

Welke reiniger gebruiken jullie graag? GLAMGLOW is verkrijgbaar bij Ici Paris XL!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *