Start Tournée Minérale goed dankzij Vintense ICE

Goed nieuws voor wie vandaag (ook) startte met Tournée Minérale! Na al die feestdagen kan het eens deugd doen om je lichaam een alcohol detox te gunnen! En hoe kan dat beter dan met Vintense ICE: 3 lekkere drankjes op basis van gedealcoholiseerde schuimwijn.

Vintense ICE heeft momenteel 3 varianten: BelliniHugo en Americano Spritz. Aan de basis van deze mocktails ligt schuimwijn, that’s right, de drankjes bevatten voordien dus wel alcohol, maar deze wordt tijdens het dealcoholiseringsproces  helemaal weggewerkt. Zo heb je dus de perfecte mocktail, zonder mierzoet te zijn en heb je toch wel een beetje de (ietswat bittere) smaak van alcohol. Dit vind ik persoonlijk een groot voordeel, want ik hou niet van mocktails die als limonade proeven.

Laten we meteen met mijn favoriet beginnen. Bellini is sowieso een drankje dat ik heel graag drink, basically hou ik van alles met perzik (snoepjes, drankjes, fruit,…) De fruitige smaak van deze kan me heel erg bekoren, en het drankje is zeker niet te zoet (wat je bij andere pre-made Bellini’s soms wel hebt). Serveer het drankje met veel ijs & enkele schijfjes perzik & you’re all set! Bij deze proef ik het alcoholische ‘tintje’ heel goed en heb ik niet door dat dit 0% is. Bovendien vallen de calorieën bij Vintense ICE ook geweldig goed mee, met zo’n 50 kcal per (200 ml) glas!

Ook meneer Hugo kan bekoren: een hele frisse apero met flink wat bubbels, zoals dat hoort! Heel goed van smaak en ook weer niet te zoet. Voeg een takje munt & limoenschijfje toe voor opperste verfrissing. Voor mij het drankje dat ook tijdens de warme zomer dagen heel goed gaat scoren, want in mijn ogen het meest dorstlessend van de 3 😀

Doorgaans ben ik niet wild van sinaasappelsmaken, maar voor een zomerse (of winterse) Spritz maak ik graag een uitzondering. De 0% Americano Spritz is lekker kruidig & daarom niet overheersend appelsien-ig. De bitterste van de 3, maar dat hoort zo. Ook hier lijkt de ‘alcohol’ best echt! Kom maar op met die après-ski 😉

Vintense ICE bewijst dat je ook heel gemakkelijk en snel een 0% cocktail op tafel kan toveren: ijs, garnituur et voila: veel smaak, zelfs zonder alcohol of limonadegevoel! Ook fijn is dat er zowel kleine flesjes (20 cl, perfect voor a single serve) als grote flessen zijn (75 cl, om lekker te delen). Vintense ICE is gewoon te koop je supermarkt voor 4,99 euro (75 cl). Ontdek zeker ook de rest van het Vintense 0% assortiment tijdens Tournée Minérale!

Disclaimer: #ad > deze blogpost bevat samples en werd geschreven in samenwerking met Vintense. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *