Vier Valentijn met Hunkemöller

Of je nu Valentijn viert met je lief, samen met vriendinnen (Galentine, zoals ze dat noemen) of gewoon alleen in de zetel, bij Hunkemöller vind je iets voor elk soort Valentijn 😉

De nieuwe (sexy) Hunkemöller valentijnscollectie ziet er alvast heel mooi uit: uiteraard veel roos en roze, maar ook zwarte en khaki items kunnen me bekoren! Of het nu puur voor jezelf is, of om je partner te verrassen, de setjes van de valentijnscollectie scoren altijd goed: van sexy strings, tot comfy hipsters. Ook de bodies en longline beugel Bh’s zijn weer helemaal in! Ik krijg hier meteen een beetje Burlesque vibes bij, wat voor Valentijn zeker helemaal oke is! Ben je op zoek naar nog iets hotter? Check dan zeker de Private Collection, voor extra sexy stuff 😉

Zelf ben ik (ja, nog steeds) happy single, en vier ik eigenlijk nooit die typische koppel Valentijn. Voor mij is dit een dag zoals alle andere, en hang dan ook gewoon het liefst rond met mijn besties of gewoon alleen op de zetel 😉 In een comfy outfit natuurlijk! Ik vind de lounge wear van Hunkemöller za-lig en heb al een hele collectie aan huispakjes, joggings en sloffen. Ik draag dit bijna elke dag na het werk en zeker in het weekend, dus die collectie is zeker granted 😉 Begin 2020 lanceerde Hunkemöller een lounge collectie met DKNY en Doutzen, keuze genoeg dus! Ik hou van Jersey printjes en velours stofjes, dus jazeker, laat dat nieuw huispakje maar komen!

Hoe vieren jullie Valentijn?

Disclaimer: deze blogpost is geschreven in samenwerking met Hunkemöller. Bron beelden: hunkemöller.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *