Getest: Wiotech Triple Action Peeling

Vandaag op de agenda: dit nieuwe merk. Ik mocht een peeling uittesten van Wiotech. Een of tweemaal per week, maak ik mijn skincare routine iets uitgebreider met een scrub of een extra maskertje. Afgelopen weken testte ik deze (vrolijke) scrub uit van Wiotech, op basis van fruitzuren (glycolzuur AHA en salicylzuur BHA) en abrikozenpit. Die laatste zorgt voor een hele fijne scrubkorrel, die ideaal is voor je gelaat, zonder agressief te werk te gaan. De fruitzuren gaan de dode huidcellen aanpakken, ook de zonbeschadigde of onzuivere huid. Vitamine A en E gaan je huid herstellen en je huidstructuur verbeteren.

Op een licht vochtig gelaat breng je een kleine hoeveelheid van de scrub aan en ga je met cirkelvormige bewegingen lichtjes scrubben, hierna laat je 2 tot 5 minuten zitten alvorens af te spoelen. Heb je een gevoelige huid, start dan met 2 minuten. Zelf had ik absoluut geen last van tintelingen en liet ik de scrub zo’n 5 minuten zitten om daarna af te spoelen met lauw water. Het resultaat: een super zacht velleke, verlost van ruwe vlekjes en een voelbaar frissere huid. En wat je zelf voelt, dat zie je volgens mij ook! De Wiotech peeling zit vanaf nu standaard in mijn wekelijkse routine om mijn wintervel aan te pakken 😉 Grove poriën no more, onzuiverheden. Op termijn is zou deze peeling ook goed zijn om rimpels te verzachten (bye frons).

In combinatie met de peeling, kan je ook nog de ultra herstellende repair cream. Beide producten zijn bovendien anti-aging en bevatten geen parabenen of parfum, en hebben als hoofdingrediënt Epidermal Growth Factor (EGF).

Voegen jullie graag een scrub toe aan jullie skincare routine?

De Wiotech Triple Action Peeling kan je voor € 58 (100 ml) vinden bij de apotheek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *