Kérastase Fusio Scrub

Van scrubs voor het gelaat, naar een scrub voor je haar! Jawel, dit goedje van Kérastase gaat niet alleen je haar verzorgen, maar ook je hoofdhuid aanpakken. Jezelf verwennen met een hoofdmassage, dat kan zeker met deze scrub. Bovendien kan je deze scrub an sich gebruiken, zonder een extra shampoobeurt, want de scrub reinigt ineens op zachte wijze je haar.

De Fusio scrub leerde ik het eerste kennen bij mijn kapper, en is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige hoofdhuid om droogheid en roos tegen te gaan. De kalmerende scrub reinigt de hoofdhuid en het haar van verontreinigingsdeeltjes en talg tot 22% meer dan een traditionele shampoo. En talg, dat is met mijn snel vettig kopje, echt wel nodig 😉 De frisse geur met zoete sinaasappelschil (en jojoba) hydrateert, kalmeert en verzacht de hoofdhuid. Wel gebruik ik achteraf zeker een Kérastase masker of conditioner en gebruik ik de scrub 1 maal per week, tussen gewone wasbeurten door! Bovendien kan je aan de scrub ook je favoriete Fusio-oil toevoegen, voor een meer gepersonaliseerde behandeling.

Kortom, een fijne extra toevoeging aan mijn haarroutine, zeker omdat mijn haar snel talg produceert en dus ook sneller vet wordt en dat is met deze scrub minder snel heb ik de indruk. Ook voelt mijn haar super zacht en proper achteraf, wat een heel nice is, toch? Een beetje kappersgevoel, gewoon bij je thuis!

Je kan je Fusio Scrub (Apaisant) en de Fusio Oil kopen bij je Kérastase kapper of online kapperswinkel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *