Maybelline Super Stay Matte Ink

Mijn liefde voor lipsticks, da’s al lang geen geheim meer! Vandaag wil ik jullie één van mijn favoriete lippies delen: deze Super Stay Matte Ink liquid lipsticks. En super stay-en, dat doen ze, amai! Alhoewel ik meestal voor de fellere kleuren kies, overtreffen deze qua houdbaarheid bijna alle lipsticks in mijn collecties, en grijp ik er de laatste tijd toch wel snel naar.

De kleuren in het huidige Matte Ink gamma zijn vooral ‘My Lips But Better’ kleurtjes, die ik zeker weet te apprecieren, al mogen ze van mijn ook heel snel meer fellere rood en berry tinten toevoegen 😉 Op de foto zie je van links naar rechts: 170 Initiator – 155 Savant – 165 Succesful. 3 vrij neutrale tinten die volgens mij iedereen wel goed staan, maar ik kies zelf het vaakst voor Initiator.

De precieze applicator brengt ook fijn aan. De formule is een beetje plakkerig, maar dat ik neem ik er dankzij de super stay graag bij. Na een hele werkdag zit de lipstick er nog op en zelfs ‘s avonds krijg je hem enkel af met een duo-make-up remover! De 16 uur die ze bij Maybelline beloven, klopt dus echt wel! Achteraf een beetje hydratatie is wel een must wanneer je vaker lipstick draagt.

Welke lipsticks zijn jullie all time fave? Je kan je Maybelline Super Stay Matte Ink lipsticks vinden bij je drogisterij voor zo’n 12 euro!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *