Lente in de slaapkamer dankzij Collishop

Daar is de zon, daar is de lente! Aangezien zowat heel België in lockdown zit, is het het perfecte moment om thuis eens goed om te ruimen, te spring cleanen & je huis weer helemaal lenteproof te maken. Dankzij Collishop begon ik meteen bij de slaapkamer! Ik mocht een dekbed en wat accessoires uitkiezen om mijn favoriete kamer op te leuken!

Aangezien mijn interieur vrij wit en Scandinavisch looking is, ging ik deze keer voor een prachtig wit dekbed van Walra: strak, wit met grijze stippen. Een perfecte match bij mijn wit bed en licht grijze muur. Het dekbed is van katoen, dus breezy tijdens zomerse temperaturen binnenkort 😉

Omdat ik toch altijd graag een vleugje kleur toevoeg in mijn appartement, koos ik ook nog twee hele leuke kussens uit van Kaat Amsterdam. Rond, zacht en super hip! De kleuren passen trouwens ook heel goed bij andere accessoires in de kamer. Zo komt het groen ook terug in mijn nachtlampje! Matchy-Matchy!

Hoe ziet jullie slaapkamer eruit? Zijn jullie ook toe aan een grote spring clean en make-over? Collishop heeft echt super veel toffe woonaccessoires om je favoriete kamer een frisse make-over te geven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *