BE Creative Sunset Collection

Laat de zon in je h… euhm make-up lade! De nieuwe BE Creative collectie is er eentje die je doet verlangen naar de zomer en ja in deze tijden ook gewoon naar buitenkomen met een beetje zon op je snoet! De Sunset Collection bestaat o.a. uit een prachtig oogschaduwpalette, een bronzer en een lipgloss (topper).

De Glow Maximazing bronzer (14,95 euro) lijkt donker, maar is eigenlijk perfect voor lichte huidjes wanneer je hem zacht aanbrengt. Hij heeft een lichte shimmer, waardoor je ook al meteen die healthy glow krijgt. Het Summer Glow oogschaduw palette (19,95 euro) is mijn favoriet uit het gamma! Kijk die pigmentatie dan! Ook de roze, warme kleurcombinatie vind ik heel fijn, zelfs voor dagelijkse gebruik. Ik grijp zelf het snelst naar de 3 eerste kleuren, maar voor een meer opvallende look zou ik de shimmery kleuren zeker gebruiken samen met de fellere matte tinten. Ze zijn zacht en heel goed te blenden, zonder pigment te verliezen.

Eerlijk is eerlijk, I love lipsticks, maar voor de Glitter Gloss (12,95 euro) voel ik eigenlijk weinig. En vooral voor glitter gloss, raar maar waar. Misschien leuk om als topper over een andere lipstick te gebruiken, maar nope, zelfs dan voor mij niet echt een match.

Momenteel loopt er bij Ici Paris Xl een actie met 21% korting, ook op deze mooie collectie! Welk product zouden jullie zelf in huis halen?

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *