Me-time dankzij de nieuwe serums van B.A.E.

B.A.E. by Hema werd afgelopen maand al 1 jaar, en dat werd gevierd met een aantal nieuwe producten. Deze 3 (vegan) serums vervoegen het gamma & bovendien kan je er vanaf nu ook je eigen gezichtsroller scoren! Yessss! Tijdens deze lockdown probeer ik nog vaker een skincare momentje in te lassen & ook zo vaak mogelijk make-up vrij thuis te zitten! Let that skin breathe!

De 3 serums zijn multi-functioneel en daarom ook heel gemakkelijk om toe te voegen aan je bestaande skincare! Het Master Skin Serum (9 euro) is mijn favoriet van de 3: boordevol hyaluronzuur en pruimenextract en bovendien olie-vrij. De textuur is de perfecte gelly & verkoelende structuur! Als je hem dan ook nog eens aanbrengt met je koele gezichtsroller (12,5 euro), is het hek helemaal van de dam! OMG YAAAAAS! Het serum is lekker voedend, ruikt lekker en trekt bovendien snel in! Ik voeg het Masker Skin Serum aan mijn routine toe, net voor mijn dag- of nachtcrème! Een beetje extra hydratatie kan nooit kwaad, right?

De Shake Up Prime Oil (8 euro) ziet er gewoon al leuk uit in het flesje! Dit flesje doet dienst als primer voor je make-up en gaat je huid niet alleen hydrateren, maar ook al van een natuurlijke highlight voorzien! De perfecte basis voor de zomer dus! Bovendien is de olie verrijkt met verzorgende amandelolie en vitamine E! Voor mijn huid is deze olie gelukkig niet té vet & trekt hij snel in, zodat je ook snel weer je make-up kan aanbrengen (indien) gewenst! Om ook zonder make-up te glowen tijdens je lockdown dagen: deze baby!

Als laatste het meest veelzijdige product van de 3: de Multi Care Wonder Oil! (8 euro) Een iets vettere olie voor verschillende toepassingen: je huid, je haar, je veel-te-vaak gewassen handjes,… Deze olie verzorgt het allemaal!  Verrijkt met amandel- en arganolie en het verzachtende pruimenextract, geeft deze olie heel veel voeding! Ook ideaal voor wanneer je je (reeds) vette haar eens een kuurtje wil geven of je droge puntjes wil aanpakken! Ruikt trouwens héérlijk!

Als laatste nog iets over de serpentiniet gezichtsroller! Voor wie niet weet wat dit doet? Jade gesteentes zouden de bloedcirculatie bevorderen, lymfedrainage en celvernieuwing stimuleren, en je skincare producten beter laten opnemen door de huid! Het verkoelende effect is ook mooi meegenomen! Voor een extra wakker effect ‘s morgens, gebruik je de kleine roller even rondom je ogen! Byebye, kleine oogjes!

Je kan de nieuwe B.A.E. toevoegingen nu online vinden bij Hema.be! Gebruiken jullie al een roller in je skincare routine?

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *