Nieuw: Acqua Colonia 4711 Lychee & White Mint

4711_lychee

Dat 4711 parfums niet meer alleen voor ‘de bomma’ zijn, dat bewezen er al vaker met nieuwe (limited edition) geuren! Bij 4711 creaties proberen ze steeds met verrassende contrasten te werken, zodat de mix zelfs een aromatherapeutisch effect heeft op je lichaam en ziel. Oelalala! Bij Acqua Colonia proberen ze geuren op te bouwen rond het gevoel dat je ervan krijgt. (Bv verfrissend, ontspannend, stimulerend,…) Ze ontwikkelden op basis daarvan een reeks van 9 unieke geurcontrasten, die perfect af te stemmen zijn op je mood! Ik testte de opbeurende geur uit met lychee en witte munt, gebaseerd op een gevoel dat we momenteel allemaal wel kunnen gebruiken.

4711_lychee

En ook deze met lychee & witte munt is weer iets helemaal anders! Deze geur is de perfecte mix van fruitig & kruidig. De lichte, fruitige lychee toets wordt gecombineerd met een ongewoon zacht muntakkoord! Vooral eerst heel fruitig wanneer je de geur aanbrengt, op mijn huid blijft vooral een zoete, kruidige geur hangen!

4711_lychee

Acqua Colonia maakte onder andere nog verrassende combinaties met Lime & Nutmeg, Saffron & Iris, White Peach & Coriander, Lemon & Ginger, Pink Pepper & Grapefruit, Myrrh & Kumquat, Blood Orange & Basil en Mandarine & Cardamom. Welke geurencombinatie spreekt jullie het meeste aan?

De Acqua Colonia 4711 geuren zijn verkrijgbaar bij je (online) parfummerie voor zo’n 38 euro (170 ml)

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *