Garnier Micellair Water met Rozenwater

garnier_micellair

Het Garnier Micellaire water was de eerste micellaire reiniger die ik ooit kocht of probeerde! Sindsdien ben ik hooked on het spul, en gebruik ik buiten een zachte zeep, geen andere reinigers meer! Ik ben sowieso geen fan van vette olie of melk reinigers! Micellair Water for president!

Deze nieuwe variant van het klassieke Micellaire Water bevat ook nog rozenwater, wat een mooie 2-in-1 stap is! Wat maakt rozenwater nu zo speciaal? Rozenwater is heel geschikt op je huid te reinigen (ook in een apart flesje bv) maar gaat de huid ook kalmeren en je teint wat opklaren! Bovendien bevat deze reiniger 0% alcohol, dus geen droge huid met deze en ook heel geschikt voor de gevoelige huidjes.

De reiniger doet (zoals zijn andere varianten) het hier heel goed! In enkele swipes haalt die al mijn make-up weg, zelfs hardnekkige oogmake-up! Geen geveeg of geschuur, in alle zachtheid alles weg! Bovendien doe je met deze 400 ml fles zo’n 200 behandelingen! (Ik geef toe dat ik wel vaak een 2e watje/doekje gebruik om echt alle restjes weg te halen)

Wat nog leuk is aan dit flesje, is dat het gemaakt is van 20% gerecycleerd plastic & is het geheel dus perfect recycleerbaar. De prijs valt ook reuzegoed mee! De Garnier SkinActive Micellair Water met rozenwater is te koop voor 6,99 euro bij o.a. Kruidvat!

Gebruiken jullie graag Micellaire reinigers voor je gezicht?

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. De volledige disclaimer lees je hier.

One thought on “Garnier Micellair Water met Rozenwater

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *