Sally Hansen Donut Shop Collectie

Sally Hansen komt met een collectie waar we nu allemaal wel blij van worden: glitter, pastel & longlasting! Dat is de nieuwe Donut Shop collectie van Sally Hansen. Waar Sally haar inspiratie haalt da’s duidelijk, vandaag laat ik jullie mijn nieuwe aanwinsten zien! De collectie bestaat zowel uit lakjes van de Insta-Dri reeks als uit het Miracle Gel gamma!

Als eerste de 3 nieuwe Insta-Dri lakjes (5,99 euro): twee prachtige glitter (topcoat) lakjes & een neutraal pastelkleurig beige! #183 Making Mauves is perfect om tijdens te lente te dragen en ook heel mooi in combinatie met een glitterlaagje. Er zit er een beetje parelmoer glansje in! #258 Shooting Star is een super romantische glitter lak, die elke nagellook opfleurt! #483 Grape Shifter doe me dan weer denken aan een starry night & is een echte aanwinst zoals glitterlovers zoals mezelf. Na 3 laagjes zijn de glitterlakjes trouwens ook perfect an sich te dragen. Tussendoor goed laten drogen is wel een must dan.

De longlasting Miracle Gel collectie (11,99 euro) werd dan weer uitgebreid met een lief roze lakje (#238 Regal Rose), dat qua finish lijkt op Making Mauves, alleen meer roze. De brede borsteljes van Miracle Gel lakken as a dream & dekken al heel goed in 1 swipe. #220 Pink Tank is het roze zoals je dat ziet op Homer’s lievelings donuts: een heel mooi rood-roze-fushia dat ik elke zomer op mijn tenen zou dragen! De Miracle Gel lakjes zijn samen te gebruiken met de Topcoat 2.0, die er voor zorgt dat je kleur ultra lang blijft!

Welke kleur is jullie favoriet uit de Donut Shop collectie?

Je kan Sally Hansen o.a. vinden bij je drogisterij. De Donut Shop collectie is verkrijgbaar bij alle online Sally Hansen verkooppunten.

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *