The Body Shop: Hemp

Heavy Duty, dat is de omschrijving van de laatste Hemp collectie van The Body Shop! Veel handen wassen, veel zon en dus bijgevolg ook wel: droge huid! Dit is het moment waarop ik de Hemp collectie eindelijk eens uit de kast neem! Het gamma met hennepolie staat voor een hele rijke hydratatie & de neutrale geur is ook perfect voor mannen die een beetje extra verzorging kunnen gebruiken!

Vooral de Hemp doucheolie (8 euro) gebruik ik deze periode graag: van de Belgische zon ben ik ondertussen (in lockdown) toch goed gebruind en zou mijn bruine kleurtje dan ook graag lang houden! Dan is het belangrijk goed te hydrateren, zeker na/tijdens een warme douche, die je huid nogal kan uitdrogen! De Hemp doucheolie is heel gemakkelijk in gebruik, schuimt net genoeg & laat je huid goed gehydrateerd, maar niet te vettig achter.

De Body Butters van the Body Shop zijn lekker creamy (18 euro) & rijk en gebruik ik voor het aller-aller-droogste plekjes: hielen, ellebogen,… De handcreme staat dan weer standaard naast de handzeep op het aanrecht! Veel handen moeten wassen, betekent ook extra hydrateren! De Hemp Hand Protector (13 euro) was hier nog nooit zo geliefd!

Kunnen jullie (handjes) deze dagen ook extra hydratatie gebruiken? Check dan zeker deze ‘Heavy Duty’ Hemp collectie!

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *