Perfect voor Moederdag: Intimacy Capri

intimacy capri

Moederdag komt er weer aan & vandaag deel ik met jullie een ideale cadeau-tip! Intimacy is een exclusieve Franse parfumlijn bij Ici Paris Xl, die elk jaar met nieuwe geuren komt! Dit jaar verwelkomt het gamma Capri, een heerlijk zomerse geur, die je doet verlangen naar het strand! En check de schattige rotan look van het flesje, what’s not to love?

intimacy capri

Capri is een hele warme, florale geur met o.a. topnoten van neroli, davana, petitgrain en bergamot. In het hart vinden we heliotrope, tubéreuse, jasmine. De geur doet me echt denken aan zonnecrème, handdoeken op het strand & slenteren door kleine straatjes op vakantie. Nu reizen naar warmere oorden er voorlopig nog steeds niet in zit, neemt Capri je wel mee naar zonnige oorden! *Mentally on the beach*

Je kan Intimacy Capri nu met korting kopen voor zo’n 40 euro (50 ml) & als je je een beetje haast, is ‘ie nog net op tijd bij je mama in de brievenbus!

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *