Max Factor Real Brow

Dat je wenkbrauwen je gezicht vorm geven, dat is algemene kennis! Ik ben helemaal fan van perfect brows & probeer ik de mijne ook altijd goed te onderhouden en te shapen. Zelf gebruik ik al jaren een potloodje om mijn vorm te perfectioneren & om hier en daar een kaal plekje weg te werken. De nieuwste Real Brows potloodjes van Max Factor zijn hier ideaal voor: je kan je brows shapen met het potloodje & vullen met het waxpoeder aan de andere kant! Let’s try! Real Brow is verkrijgbaar in 3 kleuren: 02 Soft Brown, 03 Medium Brown en 04 Deep Brown. Zelf leken mij 02 en 03 een goeie match!

De potloodpuntjes zijn schuin afgesneden en werken daarom heel precies: met de dunne kant shape je je brow, met de platte kant kan je iets breder te werk gaan. Het potloodje is precies hoe dat moet zijn: zacht met heel wat pigmentatie, maar ook niet té zacht zodat je nog steeds een scherpe lijn kunt zetten voor die perfecte arch.

De poederwax in het dopje, komt met een sponsapplicator die ook best prettig in gebruik is bij het opvullen. Ik gebruik het poeder zelf voor kale plekjes op te vullen, maar ook om de aanzet van mijn wenkbrauw iets zachter te maken. De lichtste tint werkt voor mij het beste, maar lijkt me misschien wel wat te donker voor blondines (mijn haar is lichtbruin), dus misschien nog even een tintje lichter toevoegen, Max Factor?

Deze newbie zit sinds kort alvast in mijn standaard make-up routine & werkt gewoon heel prettig! Van een scherp staartje, tot een zachte, poederige afwerking aan de aanzet! Perfect match! Voor 13,99 euro zijn ook jouw brows on fleek! Max Factor is o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat!

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. De volledige disclaimer lees je hier.

One thought on “Max Factor Real Brow

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *