Essie Expressie

Essie komt deze zomer met een nieuw gamma: Expressie! Deze lakjes zijn speciaal voor ongeduldige lakkers, zoals me zelf 😉 Met hun snel drogende formule, drogen ze in no time & heb je eigenlijk maar 1 laagje nodig & you’re good to go! Het speciale schuine borsteltje zorgt ook voor de perfecte swipe, waardoor je met één veeg al quasi een perfecte kleur op je nagels hebt! Ik mocht van Essie enkele nieuwe kleurtjes uittesten! Let’s go!

100 Busy Beeline is de perfecte zomer kleur: pastel geel die heel goed staat bij een getinte huid! Ik ben normaal echt niet voor geel op mijn nagels, maar door de lichte tint vind ik hem wel super geslaagd! Om vrolijk van te worden! Busy Beeline dekt al vrij goed in 1 laag, maar ik deed voor een iets vollere kleur, toch een laagje extra.

Op nummer 2 en 3 volgen deze grijsblauwe en taupe tint! 340 Air Dry is een lichtblauwe tint met grijze ondertoon. Deze zou ik all year long kunnen dragen! Hetzelfde geldt voor 220 Get a Mauve on, een prachtige oud-paarse kleur die in mijn ogen ook perfect is voor de herfst! Deze twee kleuren dekken echt al heel perfect met 1 simpel laagje! Love it!

60 Buns up is de perfecte neutrale tint! Op mijn handen zie ik neutrals minder graag, en ook deze had een tikkeltje meer ‘wit’ mogen hebben om op die manier meer als een pastel beige tint over te komen. 190 Seize the Minute is dan weer een klassieker van formaat: een dieprode tint die letterlijk iedereen staat en bij elke outfit super classy staat!

De Essie Expressie lakjes zijn exclusief verkrijgbaar bij Di voor 12,49 euro in 18 verschillende tinten! Sowieso iets bij wat je leuk vindt!

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. De volledige disclaimer lees je hier.

2 thoughts on “Essie Expressie

  1. Ik kwam bij je blog omdat ik interesse had in de lakjes Air Dry en Get a Mauve on. Ze zien er prachtig uit! Ik heb alleen ervaring met de normale variant van Essie. Zou je deze nog steeds erg aanraden?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *