2 x suncare: Nu Skin & ISDIN

Hoewel het élke dag belangrijk is je huid te beschermen tegen de zon (en dus dagelijks een SPF te gebruiken), wordt het komende weken nog belangrijker! Met 30 graden in zicht, kan je je maar beter heel goed beschermen tegen de zon en UV stralen. Ik deel vandaag met jullie skincare producten met een hoge SPF factor!

First up zijn de producten van NU SKIN Sunright: twee sleek witte tubes voor het face & body, met SPF 35 en SPF50! De formule is niet-vet of plakkerig en smeert goed uit! De lotion trekt goed in de huid & bevat ook Aloë vera, die je huid ook zal hydrateren & kalmeren terwijl je blootgesteld wordt aan de zon. Astaxanthine, een anti-oxidant, helpt beschermen tegen omgevingsinvloeden. De formule is ook nog eens water resistant, wel wordt uiteraard aangeraden je bijkomend in te smeren na een bezoekje in het water 😉 (100 ml – 30 euro) Ook nog leuk dat NU SKIN gedacht heeft aan je lippen! Met deze lipbalm (met SPF15) bescherm je ook je lippen tegen uitdroging en te veel UV! (12 euro)

Ook van IDSIN mocht ik twee fotoprotector producten uit proberen! Als eerst een Protect & tan spray die je uit niet alleen gaat beschermen met factor 30, maar ook gaat inwerken op de natuurlijke melanine in je huid & je dus ook mooi (en sneller) gaat helpen bruinen. Dit product is er eentje op oliebasis en moet je dus goed schudden voor gebruik. Het product is gelukkig niet té vettig, maar wel genoeg om je huid te hydrateren! De spray verstuift egaal en brengt op die manier net genoeg product aan. Ik heb zelf een voorkeur voor spray UV producten, omdat ik ze iets fijner vind aanbrengen dan een gewone lotion. (200 ml – 24 euro – via je online apotheek).

Speciaal voor het gelaat is er deze (handige kleine verpakking) FusionWater, met een ultra lichte formule die niet in je ogen prikt. Bovendien is de formule zo fijn en licht dat ze vrijwel onmiddelijk wordt opgenomen & ook geen vette laag achterlaat! De perfecte basis voor onder je make-up dus! (50 ml – 25 euro)

Welke beschermingsfactor gebruiken jullie? Houden jullie van sprays of liever van echte crème variant?

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *