Maak je #staycation leuker dankzij SodaStream!

Het is weer zover, opnieuw strengere maatregelen… Dat wil ook zeggen dat we nu, meer dan ooit, nog even gezellig in ons Belgenland moeten blijven & waarom maken we het thuis gewoon niet vakantieproof? Mijn weekje staycation belooft alvast een topweertje, dus genieten op mijn eigen terras is in elk geval een stuk veiliger 😉 Vorig jaar nog op de Bahama’s, dit jaar gewoon even wegmijmeren met de Bahama’s Pina Colada mix van SodaStream :p It’s like I’m almost there 😉

Dankzij de compacte SodaStream Spirit & een heleboel (suikervrije) smaakjes, maak je die mock- of cocktail gewoon lekker thuis 😀 Ik ging aan de slag met de Italian Spritz & de suikervrije Raspberry drops, voor de perfecte summer drink! De mocktail mixen van SodaStream gebruik je gewoon met je bruiswater & een dosering naar keuze! Voeg wat ijs toe voor de ultieme verkoeling & eventueel een leuke beker (of the My Only Bottle on-the-go) & wat garnering voor een extra vakantiegevoel 😉

Meer fan van een subtielere smaak? Dan zijn de SodaStream Drops wat voor jou: hiermee geef je je bruiswater een subtiele fruitige smaak, met slechts enkele druppels! Bovendien zijn ze ook nog eens suikervrij! Win-win! Bovendien zijn de Drops ook nog eens te gebruiken wanneer je een cocktail wil maken op basis van bruiswater! Ik maakte de ‘Kiss the Cook’ met Tripple Sec, rood fruit, limoen & de Raspberry drops! Inspiratie nodig voor het perfecte staycation drankje? SodaStream heeft hier alvast heel wat leuke recepten staan!

Wat is jullie favoriete ‘vakantie’ drankje?

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. De volledige disclaimer lees je hier.

One thought on “Maak je #staycation leuker dankzij SodaStream!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *