20 jaar Maxfactor Lipfinity!

De iconische Max Factor Lipfinity, met longlasting duo formule viert dit jaar feest! Ze bestaan al 20 jaar, wauw! Speciaal daarvoor lanceerden ze 6 nieuwe kleurtjes, waar ik er 3 uitgebreid van mocht testen! Ik stel jullie graag voor aan de Rising Star Collection 🙂 De Lipfinity formule is super longlasting en smudge proof! Met de mondmaskerverplichting dus zéér welkom! En ik testte ze inderdaad uit met mondmasker & dat viel absoluut niet tegen! 80 starglow, 86 superstar en 88 starlet zijn here to stay!

De formule is very lipglossy & eerder sheer, maar is wel goed op te bouwen tot een dekkende kleur, gelijk je wenst. Vooraleer je de longlasting topcoat aanbrengt, wacht je best 60 seconden, dan droogt de gloss ietswat matter op. Eens de topcoat erover is, verdwijnt de plakkerigheid van de lipkleur & blijft een glossy volle kleur over! Normaal ben ik eerder van de matte kleuren, wegens vaak longlasting, maar de Lipfinity heeft me afgelopen weken zeker kunnen overtuigen. Je voelt ‘m ook amper zitten op je lippen, wat ook erg fijn is.

Doorheen de dag (eten, drinken) slijt de lipstick wel geleidelijk wat af, maar blijft in elk geval wel draagbaar, ook na een hele werkdag. 24u zou ik niet zeggen, maar een dikke 8u (met mondmasker) haalt ‘ie zeker wel 😉 De formule is, in tegenstelling tot matte lipsticks, heel hydraterend! Erg fijn! Bovendien zijn de 3 kleuren ook heel draagbaar elke dag, je kiest ook zelf de intensiteit door wat meerdere laagjes aan te brengen.

Hebben jullie deze iconische duo lipstick al eens geprobeerd? Je kan de Rising Star collectie nu vinden bij je drogisterij voor 17,99 euro.

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *