3 x geuren voor de nazomer

We mogen dan wel een héél atypische zomer gehad hebben, het zomerweer is gelukkig nog niet voorbij! Met die warme dagen volgende week, ben ik nog net op tijd met mijn ultra zomerse geuren die ik met jullie wil delen! Sowieso zijn het alle 3 geuren die je gerust doorheen het jaar kan blijven dragen. Flor del sol voor de zoetebekken, Canyon Escape & Follow Your Soul voor degene die in de herfst houden van warme, diepe geuren. Let’s go!

Follow your Soul van S. Oliver is er voor mannen & vrouwen. De vrouwengeur is heel fruitig (citroen, rode bes) met een kruidige nasmaak, euh geur: roze peper. De hartnoten zijn dan weer floraal: roos, jasmijn & magnolia. Voor mij een geur die heel het jaar door kan bekoren, de bloemnoten blijven lekker lang zitten op je huid. Ook bij de mannengeur zitten er kruidige toetsen in: roze peper en rozemarijn. De warmte krijgt deze geur vanvetiver & toetsen van ceder. (EDT 30 ml: 21,80 €)

De Hollister zomergeuren weten me ook steeds te verrassen. Deze Canyon Escape neemt me meteen terug mee naar mijn reis naar de échte Grand Canyon: warm & zwoel. De fruitige toetsen zorgen voor een zomerse tint: bloedsinaasappel, mandarijn en cactuswater. Sandelhout, cederhout en muskus brengen de zon én warmte in deze geur! Heerlijk terug denken aan een prachtige reis! (100 ml: 39,90 euro)

Als laatste de meest zoete geur van de drie! Ik hou van de zeemzoete Escada zomergeuren (noem ze gerust mijn signature scents), en dat is bij deze Flor Del Sol niet anders. Geïnspireerd op Mexico, zijn we met deze geur toch ook weer een beetje op vakantie geweest. Mexico zou Mexico niet zijn zonder tequila & ja ook in deze geur zit dat er in verwerkt. De topnoten bestaan uit grenadine, tequila en sinaasappel. In het hart vinden we florale toetsen van dahlia. (100 ml: 82 euro)

Met welke geur vertrek jij (mentaal) op vakantie?

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *