Nieuw: Dove Powered by Plants

Enkele weken geleden mocht ik bij de digitale lancering zijn van de nieuwe (98%) natuurlijke lijn van Dove. Bovendien zijn de producten uit dit nieuwe gamma ook nog eens helemaal vegan.

Het gamma bestaat hier in België uit 4 producten, in verschillende geuren: eucalyptus, ginger, bamboo & geranium. Oil Body Wash, Body Lotion, Roll-on deo & een Eco-spray deo. Goed om te weten is dat niet enkel het product, maar ook de verpakking gemaakt is met oog voor de natuur. Alle producten zijn COSMOS Natural gecertificeerd door EcoCERT Greenlife en dus gegarandeerd natuurlijk. Ik testte voor jullie het Belgische gamma uit.

De Oil Body Wash is ideaal om tijdens de koude maanden te gebruiken. Dankzij de oliebasis hydrateert hij je huid heel goed en pakt hij zelfs de aller droogste plekjes aan. De doucheolie schuimt ook lichtjes, waardoor je toch nog dat douchegel gevoel hebt. De kruidige geranium doet mij ook denken aan een spa, een klein saunamomentje bij je thuis dus. Bovendien doet ‘ie ook extra dienst als scheerolie onder de douche.

De deo is er in twee varianten: een compressed spray deo & voor de liefhebbers, een roll-on variant. Ik moet toegeven dat ik deze laatste steeds meer ben gaan appreciëren en gebruik dus liever eentje in rolvorm wegens gevoelige oksels 😉 Beide varianten werken goed & zijn compact. De spray variant gebruik ik voor on-the-go of gym, de roll-on variant staat steevast in mijn badkamerkastje. De minty geur is niet overheersend met bv parfum, en best aangenaam voor een deogeur.

Als laatste is er nog de Body Lotion, in Bamboo geur, die super hydraterend is en ook nog een herstellende kalmerende werking heeft op je huid. Hij zou je huid gedurende 48 uur moeten voeden. Bamboe is een wonderplant die de huid extra hydrateert en kalmeert.

Het Powered by Plants gamma van Dove vind je nu o.a. bij Kruidvat! Prijzen liggen tussen de 5,99 euro en 8,99 euro. Bovendien kan je een deel van het gamma daar momenteel vinden aan 1+1 of 2+2 gratis.

One thought on “Nieuw: Dove Powered by Plants

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *