Verhoog je immuniteit met D-Fenz

Met de lange en donkere winterdagen in zicht, is het tijd om mijn supplementen en vitaminen inname te boosten. Ik moet omwille van mijn nieuwe job ook weer een stukje vroeger opstaan, en let’s face it, met die donkere ochtenden is dat niet zo gemakkelijk en ben ik sneller vermoeid. Vandaar dat ik mezelf ook verplicht mijn dagelijkse dosis supplementen in te nemen.

Aan die dosis voegde ik vorige maand D-Fenz toe: dankzij zijn dagelijkse bijdrage van Vitamine D en Zink geeft het nieuwe supplement D-Fenz ons antivirusleger een boost. Laat dat nu net zijn wat we tijdens deze mini lockdown allemaal kunnen gebruiken. Ook Zink is een mineraal dat bekend staat om zijn antivirale en antibacteriële werking.

Nemen jullie tijdens de herfst en winter ook extra supplementen in?

D-Fenz is géén geneesmiddel en is verkrijgbaar in de apotheek zonder voorschrift voor 17,50 euro per doosje van 30 tabletten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *