Customize je ZACO robotstofzuiger met Skins

(Bron beeld: ZACO)

Sinds enkele maanden is mijn ZACO robotstofzuiger en dweilrobot mijn grootste vriend in huis. Zeker met Moes als roommate kan het hier wel eens heel erg stoffig (en harig) worden op de vloer. Minder effort, en groots effect dankzij mijn ZACO V5x. Bovendien dweilt deze buddy ook voor je! Lees mijn volledige review hier nog eens na!

De ZACO V5x komt in een gouden kleur, maar je kan je toestel nu perfect customizen met een ZACO Skin naar keuze! Kies uit de meer dan 2000 designs of upload je eigen foto! Ik ging zelf aan de slag via Caseable tool van ZACO en maakte, hoe kan het ook anders, mijn ZACO helemaal Moes-proof, haha.

(Bron beeld: ZACO)

Kies voor een leuk patroon, quote of eigen foto en maak je ZACO toestel helemaal naar je zin. Zo past die perfect bij je interieur (of bij je huisdier ;))

Je kan ook een ZACO Skin cadeau doen. Ken je iemand met een ZACO stofzuiger? Bestel dan een ZACO Skin voucher. Zo kan de ontvanger zelf zijn of haar skin kiezen of ontwerpen!

Een ZACO robotstofzuiger is ideaal voor wanneer je huisdieren hebt en vaak moet stofzuigen (stofallergie, hierzo). De ZACO neemt een grote taak van je over en je zet hem met 1 druk op de knop (of via de app vanop afstand) aan het werk. Klik achteraf de dweil op het toestel en hij poetst ook nog eens voor je.

Ik mag jullie met code ‘Latanie20’¬†trouwens 20% korting geven op je ZACO robotstofzuiger naar keuze!
Hoe zouden jullie je robotstofzuiger personaliseren?

Disclaimer: ik mocht dit toestel gratis ontvangen om voor jullie uit te testen. Dit heeft uiteraard geen invloed op mijn eerlijke mening.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *