Nieuw: Flower Beauty

Helemaal nieuw in beautyland, is de nieuwe baby van Drew Barrymore! Sinds vorige maand is het merk exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat (check het nu zeker online). De collectie in België bestaat uit een aantal lipproducten, foundations, blushes, highlighters, oogpotloden,… Alles ziet er alvast heel mooi en kwalitatief uit, maar zelf wacht ik nog op oogschaduwpalettes 😉 Prijzen starten vanaf 11.99 euro.

Als eerste deze Pyramids Cheek Color (14,99 euro), een hele shimmery blush/highlighter die prachtig aanbrengt en goed op te bouwen is. Ikzelf hou wel van een shimmer blush, zeker tijdens de zomermaanden. Je kan deze ook perfect gebruiken als highlighter alleen. Ook de Heatwave Bronzer bevat shimmer, zelf ben ik hier minder fan van in een bronzer, maar het pigment is verder wel goed op te bouwen voor een subtiel effect, zoals ik het zelf graag aanbreng.

Er zit ook een bijzondere primer in de collectie: de Supernova Celestial Skin Elixir Primer, (16,49 euro) een hele mondvol, en ziet er uit als een pareltje. Deze gaat je huid hydrateren en perfect voorbereiden op je make-up. Helaas is hij op oliebasis, wat voor mijn huid al heel snel te vet is. Heb je een drogere huid, dan gaat ‘ie voor jou wel goed werken. De Seal The Deal (dup phase) setting spray (13,99 euro) met vitamine E vind ik dan wel weer fijn in gebruik: hij vernevelt fijn en laat je make-up een hele werkdag op z’n plaats zitten.

Dan komen we aan mijn favoriete producten: de Flower Pots blushes (12,99 euro) en de Perfect Pout hydraterende lipsticks (14,99 euro). Deze keer eens geen matte favoriete, maar deze eerder sheer lipsticks dragen heel aangenaam. De lichte formule is ook op te bouwen naar kleur.

Als laatste wil ik jullie nog deze Light Illusion lichtgewicht foundations (14,99 euro) tonen. Heel mooi meegenomen is dat ze ook nog eens spf18 bevatten, en dat is zelfs in de winter geen overbodige luxe. Deze foundation is perfect voor als je van een lichte coverage houdt. Ikzelf graag enkel foundation om mijn teint een beetje te egaliseren. De foundation kan je met een beautyblender heel licht aanbrengen voor een subtiel effect, maar is zeker ook op te bouwen voor wanneer je meer dekking nodig hebt. Ikzelf kom toe met een klein erwtje. Kleur ‘Ivory’ is een ideale match tijdens de wintermaanden. De finish is niet helemaal mat, maar geeft je wel een healthy glow. De Light Illusion foundation is er in 15 kleuren en matching concealers.

Hebben jullie Drew’s nieuwe collectie al uitgetest? De Flower Beauty collectie is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat!

One thought on “Nieuw: Flower Beauty

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *