De Bijenkorf Black Friday wishlist

Het is weer zo ver, het ideale moment om je (pre-) Kerstmis cadeautjes te shoppen aan mooie kortingen. Op 27 novemberĀ  is het Black Friday, ook bij De Bijenkorf. Ik maakte alvast mijn wishlist klaar om dan helemaal paraat te zijn om dealtjes te scoren. Ik zelf ging vooral kijken tussen de beauty en home items, mijn twee grote liefdes šŸ˜‰

Als eerste wil ik tijdens Black Friday wat skincare van Rituals inslaan, in mijn favoriete geur van hen: The Ritual of Sakura. Bijenkorf heeft momenteel enkel discovery sets in hun outlet staan, waardoor je de setjes kan scoren aan -25%! Voor nog geen 20 euro heb je nu het perfecte (Secret) Santa cadeautje voor bv. je collega’s, broer of zus aan de haak. Voor die mooie prijs heb je een shower gel, een scrub en een bodylotion in je favoriete geur. Ook voor je mannelijke medemens vind je hier een leuke cadeauset terug.

Ook op vlak van make-up/cosmetica kan je alvast leuke Black Friday deals scoren voor jezelf of je vriendinnen. Zo zijn mijn favoriete brushes van Real Techniques aan -30%, waardoor je al een hele goeie basic set voor nog een 20 euro kan aanschaffen. Ook het NARS Narssisist oogschaduw palette staat al een hele tijd op mijn wishlist. Dit super mooie en feestelijke palette kan je nu aal -25% kopen. Yes please!

Bij de Black Friday parfum dealsĀ heb ik ook zitten rondkijken, hoewel ik eigenlijk nog een hele stash heb, maar de BOSS MA VIE geur maakte ik al eens volledig op en die zou ik graag wel opnieuw in mijn back-up stash hebben. Een andere geur die al jaren op mijn wishlist staat is Flowerbomb van Viktor&Rolf. Deze zeemzoete geur is helemaal mijn ding, maar om Ć©Ć©nĀ  of andere reden houdt de prijs me steeds tegen.

Ook bij de home items heeft De Bijenkorf een heel aantal mooie aanbiedingen bij de outlet, bijvoorbeeld bij Kitchenaid. Ik heb zelf al een artisan, maar aan -25% haal je hier mooie deals uit. Voor mijn thuis wil ik ook al eeuwen een Le Creuset braadpan, maar helaas houdt hier ook de prijs me steeds tegen. Het liefst wil ik een roze of zwarte variant om mooi in te blenden in mijn keuken šŸ˜‰ Ook bij IittalaĀ Ć©Ć©nĀ van mijn favoriete merken, ga ik eens kijken voor een kerstcadeautje voor mezelf.

Hebben jullie al een Black Friday lijstje klaar? Waar kijken jullie naar uit?

Deze blogpost werd geschreven in samenwerking met De Bijenkorf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *