Het perfecte kerstcadeau schenken dankzij SodaStream Spirit Décor

SodaStream komt speciaal voor de feestdagen met een nieuwe kleur! De SodaStream Spirit Décor in Urban Grey is subtiel van kleur en past perfect in ieder interieur. Het elegante grijs maakt van de Spirit Décor een chic eindejaarscadeau voor feestelijke bubbels 😉

Of je nu een klein of een groot kerst- of nieuwjaarsfeestje houdt dit jaar, er is altijd wel iemand blij met een SodaStream voor homemade bruiswater of mocktails. Ik gebruik de soda zelfs in mijn homemade Mojito 😉 Tsjiiiiing! Bovendien help je mee aan een betere, plasticvrije wereld. Een kleine start om een grote impact te hebben op de natuur. Ik zelf koop nog amper wegwerpplastic en gebruik mijn SodaStream dagelijks voor water, limonades of mocktails. Very ecofriendly dus.

Laat je voor de feestdagen inspireren door de cocktailrecepten op SodaStream.be/recepten

Op welke manier dragen jullie je steentje al bij op ecologisch vlak? In mijn blogpost kan je enkele kleine en gemakkelijke tips vinden om te starten met wegwerp plastic te bannen. It’s the small things. Naar eindejaar toe is dit alvast hét moment om je goede voornemens op te lijsten 😉

Adviesprijs SodaStream Décor: 99 euro, verkrijgbaar bij Exellent, Expert en Selexion. Je kan je SodaStream trouwens ook gewoon aankopen met ecocheques.

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met SodaStream.
Bron beelden: SodaStream

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *