BE Creative Midnight Red kerstcollectie

Mijn favoriete tijd van het jaar, zeker qua beauty collecties: kerstmis! Voor dit jaar mocht ik alvast de BE Creative Midnight Red kerstcollectie ontvangen met o.a. een prachtig warm palette & my favorite: een heleboel lipppies om uit te testen.

Burgundy Dreams (19,95 euro) is een prachtig palette met zowel matte en shimmery kleuren in prachtig warme tinten met goud, brons, aarde en bordeaux tinten. De afwisseling met matte en glanzende kleuren maakt dat je je look zelf zo feestlijk maakt als je zelf wenst. Ik ging voor een hele warme, oranje ooglook.

Bij dit warme palette hoort uiteraard een verrrry Christmas red lipstick. De Incredibly Intense lipsticks zijn super elegant dankzij hun matte magnetische verpakking, maar zitten ook bomvol pigment. Midnight Red Christmas (14,95 euro) is de feestkleur bij uitstek voor de perfecte rode lippen. De lipstick droogt semi-matte op en ligt comfortabel op de lippen.

Als laatste testte ik nog een Mini Matte Liquid lipstick set (19,95 euro) uit met 4 prachtige ‘My lips but better’ kleurtjes. Ideaal voor wie niet van felle lippen houdt of perfect voor elke dag te dragen. De substantie is vrij dun, maar wel heel dekkend en voel je daarom amper op je lippen. Door het kleine formaat passen ze ook perfect in je handtas voor een touch-up doorheen de dag.

Wat is jullie favoriete item uit de Midnight Red collectie? BE creative is te koop bij Ici Paris XL.

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. De volledige disclaimer lees je hier.

One thought on “BE Creative Midnight Red kerstcollectie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *