De leukste kerstcadeautjes bij The Body Shop

Naast prachtige adventskalenders, heeft The Body Shop uiteraard ook kleinere pakketjes die super leuk zijn om te krijgen en te geven. Ik toon jullie vandaag de leukste items van dit jaar. Als eerste wil ik het hebben over de geuren die dit jaar beschikbaar zijn: o.a. Winter Jasmin, Festive Berry, Warm Vanilla & de Ginger geur is ook weer back in business.

Als eerste dit trio setje van mini (klassieke) bodybutters (15 euro). Hier doe je je wintervelleke enorm plezier mee & kan je 3 geuren ontdekken voor de prijs van 1! Van warme tot een fruitige geur.

Winter Jasmine is een newbie, een heerlijk florale geur die me zeker kan bekoren, zowel als douchegel (7 euro) of als bodybutter (16 euro). Een kruidige frisse geur voor de Kerst. Mijn favoriete textuur is sowieso de Body Yoghurt (10 euro), heerlijk koel om aan te brengen en trekt snel in zonder je huid vettig achter te laten.

Nog een hele leuke cadeauset is de Shake & Swish Ginger haircare set met een shampoo, conditioner & ultra kerstige hairwrap (15 euro). Hiermee maak je volgens mij elke kerst- en herfstfan content!

Welk cadeautje of geur is jullie favoriet?

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *