The Body Shop: Lemon

Nieuw jaar, nieuwe, frisse start, letterlijk dan bij The Body Shop. Vanaf deze maand ligt deze fruitige collectie in de winkels! Ik ben echt een citroengeur lover en stiekem doet deze lijn me alweer uitkijken naar de lente! Pluspunt: dit gamma is vegan.

Beginnen doen we met een 2-in-1 product voor je hele body en die tere winter (corona) handjes. Deze protecting bodylotion (200 ml – 12 euro) is lekker rijk van textuur, maar trekt wel bijzonder snel in. Daarom is deze ook bijzonder geschikt als handcrème, wat we nu allemaal wel kunnen gebruiken bij overmatig wassen en ontsmetten. Hij zou je huid moeten hydrateren tot wel 72 uur lang. Hij bevat sheaboter uit Ghana en de tube is ook nog eens volledig gemaakt uit gerecycleerd plastic.

Nog een 2-in-1 product is purifying hair & body wash (400 ml – 12 euro). De hele lijn bevat essentiële citroenolie, die bekendstaat om zijn zuiverende werking. Ideaal dus wanneer het snel moet gaan onder de douche. Onzichtbare bacteriën worden in alle zachtheid weggewassen en dit met een super frisse geur die al snel je hele badkamer vult! Zelf vind ik het fijn deze wash enkel te gebruiken als douchegel, voor mijn haar gebruik ik liever een volume shampoo aangezien ik heel fijn haar heb. De fles is volledig te recyclen.

Als laatste testte ik de purifying Face Wash uit (125 ml – 13 euro). Deze gel schuimt fijn en wast in alle zachtheid restjes vuil en make-up weg. Hij is ook perfect te gebruiken in combinatie met een reinigingsborstel. Op een vochtig gelaat zachtjes inmasseren en naspoelen met koud water voor een extra fris resultaat. De Face Wash bevat biologische Community Fair Trade-aloë vera uit Mexico, bekend om zijn rustgevende werking.

In het gamma zit ook nog een verfrissende hair mist en een handzeep, die ik zeker ook nog graag wil! Houden jullie van frisse geuren zoals deze?

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. De volledige disclaimer lees je hier.

One thought on “The Body Shop: Lemon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *