Vichy Minéral 89

‘T is weer berekoud in Belgenland, which means: super hydraterende skincare much needed. Ik vul sinds een maand mijn skincare routine aan met deze Minéral 89 booster van Vichy, met my fave hyaluronzuur! Ik heb al veel goedjes gebruikt, en meestal gebruik in de ANR van Estee Lauder. Maar prijs-kwaliteit gewijs is deze booster van Vichy gewoon een stuk beter. Voor zo’n 17 euro / 50 ml ben je gesteld.

De Minéral 89 is een unieke combinatie van Vulkanisch Water van Vichy in een concentratie van 89%, en hyaluronzuur van natuurlijke oorsprong. Main goal van deze? Je huid elke dag weer hydrateren, veerkrachtig en stralend maken! Na een laaaaang corona jaar en de vrieskou kan mijn velleke dit zeker wel gebruiken. Ik gebruikte doorheen mijn ‘beautycarriere’ al heel wat Minéral 89 flesjes op, maar herontdekte ‘m afgelopen maand opnieuw. De frisse gel textuur op een schone huid, er is echt niets beters om je skincare routine mee te starten. Ik gebruik de booster als extra laagje hydratatie onder mijn gewone dag- of nachtcrème. De textuur trekt snel in, en plakt absoluut is niet. De booster is ook heel geschikt om in te werken met een gezichtsroller.

De Vichy Minéral 89 booster is geschikt voor alle huidtypes en is verkrijgbaar bij je (online) apotheker voor zo’n 17 euro.

Gebruiken jullie een serum in jullie skincare routine?

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. De volledige disclaimer lees je hier.

One thought on “Vichy Minéral 89

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *