ISDIN A.G.E. Reverse

Aangezien ik dit jaar 35 word, is anti-aging skincare meer dan ooit aanwezig in mijn stash. Ik ben eigenlijk al heel vroeg beginnen smeren, en ik vind van mezelf dat je dat ook wel ziet 😉 Vandaag een review van de nieuwe Age Reverse lijn van ISDIN. Uit dit gamma testte ik onder andere een remodellerende dagcrème, een oogcrème en zachte peelings uit.

Starten doen we bij de producten die ik (sinds een maand) dagelijks gebruik: de A.G.E. reverse remodellerende dagcrème (82 euro – 50 ml) & een hydraterende oogcrème. De dagcrème heeft een drievoudige werking: ze werkt anti-vervuilend, ze gaat herstructureren en ook heeft de dagcrème anti-glycatie (anti-veroudering) eigenschappen (glycatie is eigenlijk een proces waarbij de molecuulstructuur van eiwitten verandert). De crème zit boordevol hyaluronzuur. De lichte crème brengt fijn aan en voelt ook niet vettig. Ik heb een tijdens de winter een iets drogere huid, waar deze crème goed op in werkt. Mijn huid voelt heel soepel en de crème geeft zeker voldoende hydratatie. Tot nu toe een prima dagcrème, maar de prijs zou me in de toekomst wel wat tegenhouden. Qua soepelheid merk ik tijdens deze wintermaanden zeker een verschil, qua anti-aging effect zal ik de dagcrème nog wat langer moeten gebruiken.

Mijn favoriete item uit dit gamma is de k-Ox Eyes oogcrème. (49 euro – 15 ml) De handige tube met pompje werkt heel prettig: je hebt meteen de juiste hoeveelheid crème. Deze oogcontourcrème vermindert donkere kringen en zal je blik ‘s morgens ook meteen een stuk wakkerder maken. Deze oogcrème gebruik ik elke dag met plezier, en is één  van de betere die ik al uitprobeerde. De k-Ox Eyes oogcrème is rijk genoeg en bevat ook hyaluronzuur. Aanrader! Met deze tube kom je een heel eind toe, zeker een aanrader wanneer je, net zoals ik, wel last hebt van donkere kringen.

Als laatste zitten er een aantal peeling gels en cr̬mes in het gamma. Deze gebruik je in het begin best 1 maal per week, wanneer je huid er goed op reageert of aan gewend is, kan je overschakelen deze dagelijks te gebruiken. Ikzelf gebruik de peelings ̩̩n per week als extra stap in mijn skincare routine. De Cr̬me 8 Soft (30,70 euro Р50 ml) is een dagcr̬me die licht exfolieert. Hij zal de textuur van je huid gladder maken en het huidvernieuwingsproces starten. Bovendien bevat de dagcr̬me ook Aloe Vera die je huid extra zal hydrateren.

Als tweede heeft ISDIN ook twee peeling gels (15 moderate, 25 intense 35 euro Р50 gr). Ik gebruik zelf wekelijks de gel 15, een verfrissende gel peeling, die hetzelfde effect heeft als de Cr̬me 8 Soft. Is je huid meer gewoon, dan kan je overstappen naar dagelijks gebruik of de 25 intense variant.

Gebruiken jullie al anti-age producten of een peeling?

De producten van ISDIN kan je vinden bij je (online) apotheker.

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *