E-pero met Artistry Studio

2020 was het jaar van videocalls: meetings op het werk, afspraken, contact met familie en ook e-pero’s met vriendinnen gaan nog steeds via ‘t scherm. Daarom komt Artistry Studio met een aantal tips en producten voor de perfecte apero look!

TIP 1: gebruik je webcam als een spiegel wanneer je je opmaakt, zo weet je zeker dat je make-up look er gaat uitzien zoals je voor ogen had. Gebruik gerust een beetje meer kleur dan gebruikelijk, door de camera gaat alles een beetje afvlakken anders. Begin je look ook met een goede primer, zodat alles netjes op zijn plaats blijft en de kleuren iets feller uitkomen. (Artistry Studio Shanghai Edition 2 in 1 Perfecting Glow Finish Primer (40,10 €))

TIP 2: Mascara ! Veel mascara. Mascara zorgt voor een open blik. Gebruik een primer voor een extra intense look. Bouw je mascara op in verschillende laagjes. (Artistry Studio Bangkok Edition Mascara Base Primer (21,27 €)  – Artistry Studio NYC Edition Lash Boosting 3-in-1 Mascara (32,15 €))

TIP 3: Blush is je beste vriend. Met een tikje blush op je wangen zie je er ineens stralend uit. Ga voor een frisse look door de ogen van je webcam! De Artistry blush uit het Pop Trio is iets donkerder dan ik gewoonlijk gebruik, maar aangezien de webcam er tussen zit, is dit kleurtje ideaal. (Artistry Studio Shanghai Edition Soft and Silky Eye and Cheek Pop Trio (35,01 €))

TIP 4: Gebruik concealer onder je ogen en in je ooghoeken. Dit zal ervoor zorgen dat je een heldere look creëert. De Artistry Exact Fit Perfecting Concealer is goed op te bouwen qua coverage, dus afhankelijk van hoeveel je nodig hebt, kan je in laagjes een hogere dekking krijgen. Gebruik ook altijd een kleur dit een tikje lichter is dan bv je foundation, dit gaat je eye area oplichten.

TIP 5: Durf te experimenteren met kleur en glitter. Dat maakt je e-pero instant meer feesteljik. Ga voor een oogschaduw met glitter of een felle rode lipstick! (Artistry Studio Shanghai Edition Light Up Silky Matte Lip Color (25,96 €))

CHEERS!

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *