Bee Nature winter essentials

Droge handen, droge lippen, droge ellebogen, bij -5 temperaturen is mijn huid zo droog en ben ik echt toe aan een SOS treatment! Ik kreeg net op tijd deze 3 producten van Bee Nature opgestuurd: voor droge lippen, handen en andere plekjes. Bee Nature maakt natuurlijke producten op basis van biologische en fairtradehoning. Ik mocht een lippenbalsem, een handcrème en een repairing balm uitproberen! De geur van de producten is alvast top: verbena en vanille!

Laten we beginnen bij de handcrème (9,99 euro): eerst en vooral, die lichte textuur! Zo fijn! Ik hou absoluut niet van dikke handcrèmes die mijn handen te lang vettig houden (het moet vooruit gaan). De lichte melkachtige textuur trekt heel goed in je huid, zonder je handen plakkerig achter te laten. Hij is 99,5% van natuurlijk oorsprong en bevat o.a. omega 9 en vitamine E. De honing werkt hydraterend, voedend, kalmerend, helend, ontsmettend en oxidatieremmend. De geur van Verbena is voor mij echt heerlijk!

De repairing balm (10,99 euro) is wel een dikkere balsem, maar is dan ook een echte SOS, reddende engel in nood wanneer de nood het hoogst is. Hij is geschikt voor je lippen, maar zeker ook voor andere droge plekjes zoals je ellebogen of hielden. Deze balsen ruikt naar een combo van vanille en abrikoos! Hij is ook super geschikt voor geirriteerde zones en gaat, zoals als de naam doet vermoeden, je huid beter laten genezen.

Als laatste is er een lippenbalsem (7,99 euro), die zeker niet mag ontbreken in je handtas. De smeuige textuur smelt op je lippen en smeert zacht uit. Ook hier herken ik de geur van vanille. Hij zorgt voor soepele lippen en herstelt kapotte lippen. Voor mij een echte winter musthave!

Ken jij de producten van Bee Nature al? Je kan het gamma ontdekken in hun e-shop of bij je apotheker!

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *