Lente met Lanvin Eclat d’Arpège Sheer

De lente is bijna daar, en daar hoort traditiegetrouw een nieuw geurtje bij. Lanvin scoort bij mij weer met deze ‘Eclat d’Arpège Sheer’. Een fris bloemige geur met o.a. mijn favoriete bloemen (Peonies) en een vleugje citrus. Een bloemige, zoete geur die toch niet overdadig snoeperig is dankzij de frisse toets van mandarijn! Heerlijk! Eclat d’Arpège Sheer is ook zo’n geur die perfect bij mij past en ook nog eens goed blijft nazinderen op mijn huid. Nieuwe signature scent? Mogelijk wel!

Ook de verpakking en het flacon ziet er super speels en romantisch uit dankzij de rond vorm en de parelmoer, holografische verpakking! Een ideaal parfum voor de jonge, speelse vrouw die houdt van ietwat zoete en bloemige geuren.

Topnoten: Lotusblad, Mandarijn, Dragonfruit
Middennoten: Lelietje-van-dalen, Water Jasmijn, Pioenroos
Basisnoten: Witte Musk, Amber, Ceder

Iets voor jou? Je kan dit parfum vinden bij o.a. Planet Parfum voor zo’n 68 euro (100 ml)

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *