The Body Shop Drops Of Youth Bouncy Jelly Mist

De Drops of Youth lijn van The Body Shop is hier altijd al favoriet geweest! En lucky me: dit gamma breidt uit met een Face Bouncy Jelly Mist! Deze mist is in tegenstelling tot andere sprays iets dikker (jelly dus) maar verstuift verder wel fijn. De Bouncy Jelly Mist beschermt je huid niet alleen tegen luchtvervuiling en blauw licht (ideaal voor wie zoals mij heel veel achter de computer werkt), maar behoudt je gelaat ook langer zijn elasticiteit.

De Bouncy Jelly Mist kan je gebruiken voor of na je make-up. Aangezien de textuur iets dikker is dan bijvoorbeeld een setting spray, gebruik ik deze mist liever voor het slapen gaan en ‘s morgens voor een extra frisse hydratatie boost, alvorens ik mijn make-up aanbreng. Lijkt me ook heerlijk tijdens de warme zomerdagen, wanneer je de mist even in de koelkast bewaart. De mist bevat stamcellen uit edelweiss, blauwe zeedistel en zeevenkel, die allemaal bekendstaan om hun beschermende en regeneratieve eigenschappen. Heb je een hele droge huid, dan is het sowieso fijn deze tijdens de dag nog eens te sprayen, zonder je make-up te ruïneren 😉

Benieuwd? Je kan de Drops Of Youth Bouncy Jelly Mist vanaf nu vinden bij geselecteerde winkels en online voor 18 euro (57 ML).

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *