La Roche-Posay Hyalu B5 serum & kuur

Nieuw in mijn skincare routine: deze twee producten uit het La Roche-Posay Hyalu B5 gamma. Deze twee producten kan je gewoon samen en in je standaard routine gebruiken. Deze dermatologische anti-rimpelverzorging gaat je huid herstellen en voller maken. De ampoules kan je per week gebruiken voor een extra hydratatie booster. Het serum gebruik ik ondertussen al een dikke 2 weken, en breng ik zowel ‘s morgens als ‘s avonds aan.

Het Hyalu B5 serum (40 euro, 30 ml) is voor mij ideaal: een hele frisse liquid textuur die snel in je huid intrekt en absoluut niet vet aanvoelt. Heel erg fris en met een lekkere, neutrale geur. Het pipetje brengt ook handig aan. Ik breng dit spul rijkelijk aan over mijn hele gelaat en werk het product verder uit naar mijn hals. Het serum bevat 2 pure hyaluronzuren, vitamine B5 en Madecassoside. Na twee weken is mijn huid glowy (zonder vet aan te voelen of uit te zien) en super zacht. Droge plekjes zijn verdwenen en mijn huid ziet (en voelt) er echt heel heel goed uit. Ik denk dat dit een nieuwe favoriet wordt qua serum. Van dit gamma is er ook nog een creme die ik ook nog graag wil proberen!

Om het hydraterende en herstellende effect van het serum nog te versterken/versnellen, kan je dit serum gebruiken in combinatie met een 7 dagen ampoule kuur (25 euro). Ik gebruik 1 ampoule per dag, die ik zowel ‘s avonds als ‘s morgens aanbreng. 1 ampoule is sowieso genoeg om een royale hoeveelheid mee aan te brengen. De textuur is een beetje dikker/plakkeriger dan het serum, maar alsnog wordt het product snel geabsorbeerd in je huid. Gecombineerd met Vitamine B5 en Blauw Koper helpt de formule de huidbarri√®re na 1 uur te herstellen. Drie types Puur Hyaluronzuur die de huid er onmiddellijk voller laat uitzien, de rimpels vult en ze lift. Een uur is misschien wat snel, maar na een nachtje slapen voel ik echt wel dat mijn huid er voller en strakker uitziet, en voelt. Mijn huid ziet er ook een stukje minder vaal uit na deze keer en heb de indruk dat dunne lijntjes effectief verminderen. (Op mijn grotere voorhoofdrimpels heeft het product helaas weinig effect). Echt een bommetje hydratatie.

Conclusie? Vooral het serum vind ik echt heel fijn voor dagelijks gebruik en in mijn gebruikelijke routine is het een fijne toevoeging, zeker in de winter. Heb je nood aan een extra boost of heb je een hele droge huid? Dan zou ik de ampoule kuur van een week ook eens proberen! Voor mij geen must, maar wel een leuke, luxueuze extra!

Je vindt La Roche-Posay bij je (online) apotheker!

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *