Springtime met SodaStream

Daar is de lente weer! Het goeie weer laat nog wat op zich wachten, maar dankzij SodaStream maak je alvast de lekkerste mock- of cocktails klaar voor jou & je knuffelcontact! Ik ging zelf creatief aan de slag en besloot een 0% frambozen mojito te maken met de SodaStream lemon drops! Munt, besjes, en je lemon flavored bruiswater en klaar! Wil je ‘m wat zoeter, gebruik dan de Lime siroop in plaats van de drops!

De SodaStream Drops zijn hier grote favoriet: calorievrij en in verschillende smaakjes! Ik heb ondertussen sinaas, citroen, framboos en grapefruit in mijn collectie. Met slechts enkele druppels heb je heerlijk fruitig bruiswater! Perfect om aan je dagelijks waterdoel te geraken tijdens je home office werkdagen! Ik probeer zeker 2 liter water per dag te drinken en deze druppels zorgen er toch voor dat ik veel water drinken toch net iets minder saai vind 😉 Ik koop al jaaaaaren geen flessenwater meer & vind dit helemaal prima! Ook door het thuiswerken wordt mijn SodaStream echt zo vaak gebruikt!

Heb je nood aan iets zoeter? Dan heb je nog steeds de SodaStream siropen in heel wat smaken, zodat je thuis ook gewoon je favoriete limonades kan maken! Zelf koop ik ze in de Diet versie voor optimale verfrissing zonder schuldgevoel 😉 Met een klein flesje siroop kan je trouwens tot wel 9 liter limonade maken! Omdat ik zelf vooral een waterdrinker ben door de week, kom ik dus wel echt een hele tijd toe met een flesje siroop.

Een SodaStream is niet alleen een musthave voor je home office deze lente, maar dankzij de on-the-go My Only Bottle maak je je favoriete bruiswater/limonade nu rechtstreeks in je fles om mee te nemen op je volgende wandeling 😉 Je hebt de My Only Bottle ook met een sportdop!

Nog geen SodaStream is huis? Je kan het toestel aankopen met ecocheques & helpt de natuur een handje door minder plastic te verbruiken! Win-win!

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *