Urban Decay Naked Wild West

Een nieuw palette om aan de Naked collectie toe te voegen! Met Wild Wild West allures is dit een Naked palette met een ‘hoekje’ af: heel wat mooie neutrals in combinatie met enkele zottere turkoise (bud & tex) tinten! I love it! De neutrale tinten gebruik ik sowieso elke dag, maar voor een speciale touch zijn de blauwe tinten heel leuk om je look ‘extra’ te maken. Ik ging aan de slag met matte en shimmery tinten en gebruikte de turkoise kleur voor een wing.

 

De pigmentatie van Naked palettes zijn sowieso out of this world. Met een goede primer haal je het maximale uit de matte tinten en met een beetje setting spray pik je ook de shimmery tinten goed op je borstel en je ooglid. Zo gezegd zo gedaan. Ook voor de wing gebruikte ik wat setting spray zodat de turkoise kleur extra goed uit kwam.

Kortom: een veelzijdig neutrals palette, maar zeker met dat tikkeltje extra! Ik ga vooral aan de slag met de bruine tinten, maar hou je van een meer gewaagde look, dan zijn de prachtige turkoise tinten (zowel shimmer als matte) echt wel de moeite. Urban Decay scoort weer en ik vul mijn ‘Naked’ collectie graag aan met deze Wild baby.

Urban Decay Wild West is te koop bij Ici Paris XL voor 55.99 euro. Welke Naked palettes hebben jullie al in huis?

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *