Pixi BeautifEYE patches

Iets dat al eventjes op mijn wishlist stond eindelijk in huis: deze gelly eye patches van Pixi. Deze energizing patches zouden vermoeide ogen meteen moeten verlichten en ook donkere kringen moeten tegengaan. Verrijkt met vitamine C en ginseng gaan ze ook de under eye area goed hydrateren.

Ik heb de laatste tijd weer van die nachten dat ik enkele uurtjes wakker ben en dus ook weer snel moe in de avond. Dat was eigenlijk de aanleiding om toch eens te investeren in dit potje. Voor 26 euro krijg je 30 setjes eyepatches, doordrenkt in een hydraterend serum. De patches zijn gemakkelijk op te pakken dankzij het spateltje en brengen gemakkelijk aan. (de brede kant zit aan de buitenkant). Eens aangebracht, brengen de patches meteen verkoeling en werkt het product goed in de huid. Na 10 minuutjes zijn de patches aan de droge kant en is het tijd om ze af te halen. Ik masseer het resterende product dan nog wat lichtjes in.

Verdict? Heel erg fijne patches om ‘s morgens aan te brengen om een beetje wakker te worden en je puffy eyes weg te werken. Naar mijn gevoel helpen ze goed tegen zware en vermoeide ogen en hydrateren (dankzij een goede hoeveelheid serum) ze de tere zone onder mijn ogen goed. Van donkere kringen heb ik zelf minder last dus of ze daar ook effectief tegen zijn, kan ik moeilijker beoordelen. De prijs vind ik verder prima om eens in te investeren, en ze te gebruiken op dagen dat ze meer dan welkom zijn 😉

Je kan deze beautifEYE oogpatches vinden bij o.a. Bijenkorf voor 26 euro (30 paar).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *