Nieuw: Caudalie Vinofresh Deo Stick

Sinds april heeft Caudalie er een gloednieuw product bij: Vinofresh Deoderant Stick, zonder aluminium of alcohol. Nog leuk aan de stick is dat hij een een unisex eucalyptus geur komt. Ik heb de deo ondertussen aan menig proeven onderworpen (stress, wandelingen, sporten, everyday use) en hij bevalt me prima: textuur- en geurwise.

De deo stick komt in een stevige 50g stijlvolle verpakking, zoals we dat van Caudalie gewend zijn. De stick zelf is geen crème stick (zoals de meeste deo sticks) maar eerder een gel-ly stick, I like. Niet kleverig en glijdt gemakkelijk over de huid. Omdat de stick aan de brede (ronde) kant is, heb je met 1 swipe eigenlijk al genoeg product. De geur is ook fijn en zomers: een aangename eucalyptus geur die zowel voor mannen als vrouwen kan dienen. Een heel neutrale, maar minty geur die menig gebruiker zal bekoren. Bovendien is de stick geschikt voor alle (gevoelige) huidtypes.

Ikzelf ben geen grote ‘zweter’, maar ik kan het toch wel eens benauwd krijgen tijdens een stresske. Doorheen de dag heb ik graag een deo die mij gewoon ‘droog’ houdt en geurtjes neutraliseert, en dat doet de Caudalie Vinofresh heel goed. Geen zweet (gemengd met deo) geurtjes, geen natte oksels en vooral geen geïrriteerde oksels. Ik gebruik al jaren geen spuit deo’s meer, wegens te veel troep en niet goed voor mijn huid daar. Ik heb onder mijn oksels snel last van irritaties en dan is de juiste deo een must. In de Vinofresh deo zitten geen schadelijke ingrediënten zoals aluminiumzouten, natriumcarbonaat, alcohol of siliconen synthetisch parfum. Bovendien bevat de deo ook geen dierlijke elementen en is hij van 98% natuurlijke oorsprong: kalmerend bio druivenwater en bio eucalyptus. Ook na het scheren is deze deo lief voor mijn huid.

Kortom, een fijne aanwinst voor Caudalie en voor mezelf. Voor 14,10 euro krijg je een behoorlijk grote stick, die ook zuinig is in gebruik. Je vindt ‘m op de Caudalie webshop of bij je apotheker.

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *