2 x lenteparfums: Valentino Born in Roma & Boucheron Quatre

Spring is in the air! En twee nieuwe lentegeurtjes om dat zonnige gevoel extra kracht bij te zetten: een friszoete Valentino Born in Roma Donna Yellow Dream en Boucheron Quatre, een frisse ‘aqua’ geur.

Beginnen doen we met Valentino Born in Roma Donna Yellow Dream: een lekker stoer flacon met Valentino’s iconische studs. Dankzij de fluo gele details straalt dit parfum energie uit en de frisse geur met een vleugje citroen kan dit alleen maar bevestigen. Dankzij de toets van damascenaroos wordt deze geur ook op en top vrouwelijk. Dit stoere flesje was voor mij meteen een schot in de (damascena)roos 😉 ik hou enorm van fris bloemige geuren en merk dat citrusgeuren altijd goed blijven zitten op mijn huid. (62,50 euro – 30 ml)

Boucheron Quatre En Bleu is wederom een pareltje voor het oog: een felblauw flacon met een gouden draaiknop en details. Eerlijk is eerlijk: aan deze geur moest ik wennen, omdat ik vooral zoetere geuren gewoon ben. De geur is voor mij meteen ‘aqua’ achtig, en heeft net zoals Yellow Dream ook toetsen van citrus, maar gecombineerd met een sterkere florale geur. In het begin ruik je vooral de frisse citroen geur, daarna zindert de bloemige Jasmijn toets na op je huid. Door de toetsen sandalhout en muskus krijgt de geur toch een warme touch. (53,50 euro – 50 ml)

Welke geur verkiezen jullie voor de warme lentedagen?

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *