Topicrem AH3 Serum & Fluide

Vandaag een nieuw (apotheek) merk op de blog: Topicrem. Ik mocht van hun twee producten uit de AH3 lijn uitproberen. Een anti-age gamma dat de eerste rimpels aanpakt, maar met 3 soorten hyaluronzuur ligt de focus op hydratatie en dat horen we graag. De formules zijn ook verrijkt met vitamines C en E. Beide producten gaan op termijn de huid egaliseren en beschermen tegen invloeden van buitenaf en blauw licht.

De Topicrem AH3 Globaal Anti-Aging Fluïde (34,50 euro – 40 ml) heeft een lichte textuur wat ik wel kan appreciëren. Mijn huid kan zelf niet tegen hele vette cremes. Nog een voordeel is de hygiënische tube verpakking, hiermee doseer je perfect een paar dropjes om aan te brengen op het gelaat en hals.

Het AH3 serum (44 euro – 30 ml) is mijn grote favoriet: de koele vloeibare structuur geeft je gelaat ‘s morgens echt een opkikkertje en vormt de perfecte basis voor de rest van je skincare. Ik breng dit spul royaal aan voor ik ga slapen en ‘smorgens voor extra hydratatie. Voor een goeie inname door de huid, kan je het serum ook nog eens inwerken met een (koele) gezichtsroller.

Zowel de fluid als het serum zijn geschikt voor de gevoelige tot normale huid. De AH3 producten hebben een licht parfum. Voor mij een fijne, lichte verfrissende combo die mijn gelaat goed hydrateert, zonder het vet te maken. Het grote anti-age effect heb ik na 2 x 30 ml nog niet echt opgemerkt, maar voor mij vind ik de hydraterende, verstevigende functie belangrijker. Voor mij alvast een aangename eerste kennismaking met het merk.

Je kan de Topicrem AH3 producten vinden bij je (online) apotheker.

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *