La Roche-Posay Bestsellers

6 bestsellers op de blog vandaag! La Roche-Posay is zo’n fijn apothekersmerk dat iedereen in z’n leven ooit wel eens heeft vast gehad: via je apotheker, je mama, je oma,… Dit is zo’n merk dat al jaren meedraait op vlak van skincare en verzorging. Ik toon jullie vandaag de bestsellers uit hun gamma: van ultra hydraterende, verzorgende, beschermende en herstellende producten.

  1. Lipikar AP+ Baume: een dikke bodylotion in een handig pompflacon, voor de hele droge huid (zelfs neigend tot eczeem). Deze balsem is zelfs geschikt voor kinderen gaat de huid voeden, beschermen en ook herstellen. Geschikt voor baby’s, kinderen en volwassenen met een zeer droge huid met neiging tot eczeem of allergie-gevoelige huid. (400 ml – 24,95 euro)
  2. Anthelos 50+ zonnebescherming: in blijde verwachting van warme zomerdagen, is dit kleintje een grote favoriet. Handig voor on-the-go in je handtas en deze lichte 50+ formule vormt de perfecte everyday basis voor onder je make-up. Ik ben fan van de dunne, niet plakkerige, niet witte textuur en de hoge factor. Bovendien is de formule ook heel resistant tegen water. (50 ml – 18,50 euro)
  3. Hyalu B5 serum: een van mijn favoriete hydraterende serums! Sinds kort een grote favoriet. Een uitgebreide blogpost vind je hier.

4. Effaclar Duo: dit is zo’n product dat ik tijdens mijn (acne)jeugdjaren zeker had kunnen gebruiken. Deze gel-crème gaat intens hydrateren en ook licht matteren. Effaclar Duo gaat komaf maken met bestaande puistjes, gaat voorkomen dat ze terug opduiken en zal de vorming van littekens tegen gaan. Door zijn matterende finish is dit ook een goede basis voor je make-up. Ook zonder onzuiverheden een hele fijne, frisse, hydraterende dagcrème. (40 ml – 18,95 euro)
5. Cicaplast Baume B5: een balsem die voor het hele gezin een lifesaver zal zijn: een kalmerende, multi-herstellende balsem, die de huid (wondjes) snel gaat herstellen. Ook geschikt tegen kloofjes of uitslag. (40 ml – 9,95 euro)
6. Toleriane Ultra Creme: de samenstelling is beperkt tot de essentie, zodat deze crème ideaal is voor de allergische en intolerante huid. Kalmerend, hydraterend, irritatiewerend. 0% bewaarmiddelen, parfum of alcohol. (40 ml – 20,50 euro)

De bestsellers van La Roche-Posay zijn er dus heel speciaal voor de gevoelige (met neiging tot allergische) huid: zacht, voedend, kalmerend, stuk voor stuk dermatologisch getest. Mijn favorieten (voor mijn redelijk normale huid) zijn is het hyalu B5 serum voor heel wat hydratatie en ook Anthelos 50+ is niet meer weg te denken uit mijn dagelijkse (zomer)routine.

La Roche-Posay is verkrijgbaar bij je (online) apotheek.

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *