Morphe Truth or Bare Artistry Palette

Mijn aller-aller-aller eerste Morphe palette & not mad about dit. Deze Truth or Bare palette is de ideale eerste investering en ook nog eens perfect voor je everyday neutrale look. Bovendien zijn de palettes van Morphe ook nog eens suuuuper betaalbaar met zijn 19,90 euro.

Ik heb doorheen de jaren al veel goeds gehoord van Morphe, zowel over de brushes als over de oogschaduwpalettes. Betaalbare kwaliteit met een super mooi pigment, en dat is zeker niet gelogen. De oogschaduws zijn zacht en vol pigment.

Met slechts 1 swipe heb je al meteen heel wat kleur op je borstel. Omdat ze oogschaduws aan de zachte kant zijn, moet je wel een beetje opletten met fallout tijdens het aanbrengen. Ze blenden super fijn en zacht over in elkaar & de kleuren zijn allemaal heel goed te combineren: van een zachte nude look, tot een smokey bruine ooglook. Matte & shimmery kleuren door elkaar maken dat dit palette een plezier is om elke dag te gebruiken.

Dit Truth or Bare palette is sowieso een aanwinst, of je nu net start met make-up of al een ervaren beautylover bent, voor amper 19,90 euro voeg je deze toe aan je collectie. Veel pigment, easy te combineren (neutrale) kleuren, perfect om elke dag te gebruiken. Hier werd dit palette alvast in record tempo toegevoegd aan mijn everyday-bakje.

Morphe is exclusief te koop bij Ici Paris XL.

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *