Nieuw: The Body Shop EDT White Musk – Vegan

White Musk – Vegan

De 40-jarige (!!!) bestseller van The Body Shop zit in een nieuw, eenvoudig jasje! En de geur? Die is wel al 40 jaar onveranderd, maar nu ook helemaal vegan! Deze frisse, bloemige geur, met noten van aldehyden, jasmijn en cruelty-free musk is de perfecte zomerse geur. Bovendien bestaat de formule voor 95% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Deze eau de toilette zit nu in een recyclebare verpakking die voor 42% uit gerecycled glas bestaat. Ook de dop bestaat uit (gespikkeld) gerecycleerd plastic. Leuk! Fan van deze geur? Dan kan je hem in combinatie met andere White Musk producten layeren voor de perfecte intense en lang houdbare geur.

60 ml – 31 euro

De nieuwe vegan White Musk is vanaf nu (online) verkrijgbaar bij The Body Shop. Van deze heerlijke geur is ook een douchegel en bodylotion beschikbaar. Ken jij deze iconische geur al?

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *