Getest: SodaStream x PepsiCo smaken

Yesss, sinds kort zijn de PepsiCo smaken ook in Belgiรซ te verkrijgen! Ze komen met een gamma van Pepsi (Max), 7Up (Free) en Mirinda! Vooral naar die 7Up heb ik lang uitgekeken!

Ik heb sinds het begin van mijn SodaStream avontuur verschillende flessen die ik gelijktijdig vul: eentje voor bruiswater en enkele voor mijn favoriete smaken. Tot voordien waren vooral de SodaStream Lemon Lime & Orange mijn standaard favorieten, maar daar lijkt nu wel verandering in te komen. En eerlijk is eerlijk, wat betreft cola grijp ik nog steeds het liefst naar mijn A-merken. Dus heel fijn dat ik mijn Pepsi (Max) nu ook kan kopen voor mijn SodaStream.

Aangezien ik de klassieke SodaStream smaken al jaren gebruik, kan ik deze goed vergelijken met de PepsiCo varianten. Zo vind ik de Mirinda sinaasappel limonade iets zoeter dan de SodaStream Orange variant, die voor mij iets meer verfrissend aanvoelt. De 7Up proeft naar mijn mening dat weer net dat tikkeltje meer lemon dan de SodaStream Lemon Lime variant. Enja, voor cola kies ik steevast voor mijn A-merk, omdat ik vind dat deze smaak toch wel moeilijk (lekker) na te bootsen is.

Wat ik ook leuk vind, is dat je nu ook je favoriete PepsiCo drankje kan drinken met je gewenste hoeveelheid bubbels. Ik zou zelf van veel bubbels in mijn 7Up, maar aangezien smaak hierin verschilt, kan je dat vanaf nu zelf regelen ๐Ÿ˜‰ Zeker met de zomer in aankomst, en mijn (koude) frisdrank consumptie dan ook hoger ligt, ben ik heel tevreden met de komst van de PepsiCo smaken. Mijn favoriet blijft toch wel 7Up: fris, lekker citroenig en voor mij het meest verfrissend!

Ook benieuwd om ze uit te testen? Je kan de SodaStream PepsiCo smaken nu vinden bij heel wat supermarkten (bij o.a. Colruyt, Vanden Borre of Krefel) voor 5,99 euro. Een flesje is goed voor zo’n 9L frisdrank en je bespaart hiermee op single-use plastic.

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. De volledige disclaimer lees je hier.

8 thoughts on “Getest: SodaStream x PepsiCo smaken

  1. Ik heb zelf geen sodastream maar een vriendin van mij wel. De orange en de pina colada smaakjes zijn wel heel lekker.

  2. Smaakt dit dan echt naar de Pepsi dat je in de winkel kan kopen? Ik vind het altijd vreselijk de Cola van de fast food ketens die ook met zo’n siroop werken. Smaakt altijd zeer suikerig. Ook de nasmaak is anders.

    1. Dag Johan, ikzelf vind dit prima smaken, maar verkies sowieso wel eerder de zero/max varianten. Indien je reeds een SodaStream toestel hebt, zou ik het gewoon eens proberen om te kijken of je de smaak in orde vindt ๐Ÿ™‚

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *