Imuno ND – 100% natuurlijke handreiniger

Handreinigers, die zijn het afgelopen jaar echt wel part of everyday life geworden. Meermaals per dag handen wassen en ontsmetten. Alcohol is goed tegen de bacteriën, maar zeker niet goed voor je huid. Alcohol doodt namelijk ook de goede bacteriën en biedt geen langdurige bescherming. Ik testte deze Imuno ND handreiniger, ZONDER alcohol en op natuurlijke basis, die ook lief is voor je huid.

Dankzij een mix van natuurlijke anti-virale en bacteriële ingrediënten biedt Imuno ND bescherming en goed voor je huid. De textuur is geen gel zoals je verwacht van een handreiniger, maar eerder een zachte balsem. Ook de geur is alles behalve een standaard handgel: een super frisse eucalyptus geur! Deze handreiniger is bovendien vegan en ook geschikt voor personen met een gevoelige huid of allergieën.

Met zijn 50ml formaat en handig pompflesje is deze reiniger ideaal voor in je handtas. Je kan de Imuno ND handreiniger vinden bij je online apotheker voor 7,95 euro.

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *