Nieuw: The Body Shop Avocado Body Butter

200 ml – 18 euro

De iconische body butters kennen jullie wellicht allemaal. Hier koop ik ze al sinds mijn tienerjaren, en ze zijn mogelijks toch wel mijn meest gebruikte The Body Shop producten! Tegenwoordig zitten ze helemaal in een nieuw, duurzamer jasje en hebben ze maar liefst 12 geuren! Ze dragen nu ook het The Vegan Society keurmerk en bestaan uit minimaal 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Don’t break the cycle

De nieuwe verpakking en branding ziet er niet alleen super vrolijk uit, ze zijn ook nog eens duurzamer: het deksel en pot bestaan uit 100% recycled aluminium en plastic. Een deel daarvan is zelfs Community Fairtrade recycled plastic.

De Body Butters zijn verrijkt met Community Fairtrade sheaboter, waardoor de butters ook super creamy en hydraterend zijn, tot wel 96 uur lang. Ze trekken snel in, zonder je huid al te vet achter te laten. De nieuwste telg in de familie is de Avocado Butter, boordevol gezonde vetzuren, is uiterst geschikt voor de hele droge huid dankzij olie uit Hass-avocado’s. De geur is trouwens ook heerlijk!

Je kan de vernieuwde, ultra hydraterende en vegan Body Butters vanaf nu (online) vinden bij The Body Shop! Heb jij ze al geprobeerd? Wat vinden jullie van de nieuwe (duurzame) look?

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *