Corine de Farme breidt “clean beauty” zonnegamma uit

De zon komt er aan en dat wil zeggen: goed smeren en hydrateren achteraf. Ookal zit je liever in de schaduw tijdens 30 graden, zelfs dan nog is het essentieel dat je je goed insmeert. Ik mocht 2 nieuwe producten uit het ‘clean beauty’ zonnegamma van Corine de Farme ontvangen en kon ze dit weekend aan zee meteen aan een heel goede test onderwerpen! 🙂 Beide toevoegingen aan het gamma bevatten geen omstreden ingrediënten.

De zonnecrème Sensitive + is er speciaal voor de gevoelige huid, met zijn niet geparfumeerde 50 spf formule is deze perfect geschikt voor de meest sensitieve huidjes. Hij biedt de beste bescherming tegen zowel UVA- als UVB-stralen. Dankzij de gedoseerde zonnefilters biedt hij eveneens een lange bescherming. Aangezien ik geen grote fan ben van te dikke of plakkerige crèmes, is dit sprayflacon ideaal. De lichte formule verschuift net genoeg product om goed uit te smeren, zonder de huid vettig achter te laten. De formule is ook waterbestendig. (150ml: € 14,99)

De Bio aftersun (200ml: € 9,15) met heerlijke Monoi de Tahiti geur is ook fijn en verkoelend. De lichte melkstructuur verlicht meteen je huid na een dagje in de zon. Niet te zwaar en toch verfrissend, meer moet ik niet hebben na zonovergoten dag. De exotische geur brengt mij meteen in vakantiestemming! 😉 In het aftersun gamma heb je ook nog een milk, een balsem en een voedende olie: voor iets wat wils.

Wat is jullie favoriete (after) suncare? Corine de Farme vind je o.a. bij Di.

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *