Caudalie Vinoperfect – Anti-taches

Sinds vorige maand staat dit gamma van Caudalie standaard in mijn badkamerkastje. Dit Vinoperfect gamma is er speciaal om vlekjes in je gelaat weg te werken. Vooral het serum (49,30 euro – 30 ml) valt hier bijzonder goed in de smaak en belooft je donkere vlekjes #afteronebottle te verminderen.

Het Radiance Serum is sinds 2021 ook vernieuwd: het werd doeltreffender, cleaner en natuurlijker. Dit flesje corrigeert bestaande vlekken en gaat je teint egalere maken. Ik zelf heb zelf wat donkere vlekjes rondom mijn ogen die ik liever weggewerkt zie. Dit serum zou ook voor alle soortjes vlekjes zijn werk moeten doen: zon, acne, donkere verkleuring of ouderdom en is ook geschikt voor de gevoelige huid. Ik ben ondertussen bijna halfweg mijn flesje en zie voor mijn vlekjes al een lichte verbetering. Bovendien is het eerder lichte (textuur) serum ook echt ideaal voor mij: hydraterend en verfrissend, met een natuurlijke geur. Ik maak dit flesje zeker nog volledig op om het finale resultaat te beoordelen.

Samen met dit Vinoperfect serum kan je ook nog de bijhorende dag- en nachtcrème (36,10 euro – 50 ml) smeren. Qua textuur zijn ze beide een stuk rijker dan het serum, dus ik heb bijzonder weinig nodig voor mijn gemengde huid. Vinoperfect Anti-vlekken dagcrème is voor mij qua textuur wel goed: niet te vet, maar wel net rijk genoeg om goed te hydrateren. Door het natuurlijke parelmoer zal hij je teint ook meteen doen oplichten. De Vinoperfect Glycol Nachtcrème gaat werken als een soort van lichte peeling voor een gladdere huidstructuur en stralende teint. Ze bevatten helaas geen SPF, dus belangrijk dat je je zonnecrème nog onder het serum en crème aanbrengt.

Hebben jullie last van donkere vlekjes in je gelaat? Zoja, hoe pakken jullie deze aan?

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *